Klicka här för alla inlägg.

Klicka här för alla inlägg.

Min adress

Ni når mig på leffe@lifeofleif.com


Tvättdag

Ensam HemmaPosted by Leffe Mon, October 15, 2007 23:01:55

Blog ImageTvättdag.

Morsan sa att jag bara behövde tvätta det som var smuttsigt när hon är i Utomlands. Kollade in tvättsäckan. Fanns inget smuttsigt där. Allt var rent och luktade hund sen jag sovit där några dagar. Hon kommer bli jätteglad när hon kommer hem och ser att det inte finns nån smuttstvätt.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by selma Wed, October 17, 2007 06:07:12

Tjena! Jorå visst har ja fått ditt inlägg om att d va ok att länka, d ä ju bara d att min lilla mamma ä inte så haj på datorer så d tar ett tag innan hon har funderat ut hur man gör! Ja brukar oxå hjälpa till att tvätta. Tycker d ä kul! Ha d gott Leffe!

Posted by Gunilla Tue, October 16, 2007 22:05:45

Du tar för lätt på detta med tvätt, jag tvättar helst husses kalsonger själv..... med tungan, ibland så snabbtorkar jag dom också, jag springer runt med dom i cirklar

Posted by Rally Mon, October 15, 2007 23:18:59

Hej Leffe! Inspirerad av din blogg så startade jag en egen i dag. www.toktaxen.wordpress.com. Lovar att jag inte ska kopiera nåt av dig. Pussar! //finländska kanintaxen Rally. P.S. Skitsvåra verifieringsbokstäver, har du ritat dem själv eller?